A legjobbat a legjobb áron...

Nagykanizsa, Magyar út 166.
Zalaegerszeg, Körmendi út 41.

Nagykanizsai üzletünk

Zalaegerszegi üzletünk

Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák és forintban értendők. Az árak csak áruházainkban, helyben történő vásárláskor érvényesek! Az esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. A képek illusztrációk! Az akció a készlet erejéig tart!

ÜZLETEINK

TERMÉKEINK

AKCIÓINK


  A Magnetic Áruházak Kft. felelősséget érez a magyar gazdaság és társadalom fejlődéséért, gazdasági érdekeinek érvényesítése mellett pedig nagy hangsúlyt helyez a vásárlói, a munkatársai, a beszállítói, valamint a helyi közösségek igényeinek kiszolgálására.

Bővebben


  Vállalkozásunk a jó és kiváló minőségű kategóriába tartozó termékeket forgalmazza. A közel 30 000 cikket tartalmazó árukínálati igyekszünk úgy kialakítani és bővíteni, hogy minden megtalálható legyen benne, ami egy otthonnak, háztartásnak, illetve vállalkozásnak szüksége lehet.

Bővebben


  Piacképes áraink mellett - amiket akár naponta korrigálunk - egyedi akciókkal, kedvezményekkel is kedveskedünk a hozzánk betérőknek. Kéthetente, 33 000 példányban megjelenő reklámújságunk a vásárlóink igényeinek megfelelő, minőségi termékeket vonultat fel.

Bővebben

A Magnetic Áruházak Kft. egy egyéni vállalkozásból átalakult középvállalkozás, mely jelenleg két városban rendelkezik szupermarkettel, amelyek mind a magánszemélyek, mind a vállalkozások számára elérhetőek. Kellemes időtöltést kívánunk oldalunkon, és sok szeretettel várjuk üzleteinkben!

  Hétfő - Péntek Szombat Vasárnap
Zalaegerszeg 8:00-19:00 8:00-18:00 8:00-14:00
Nagykanizsa 7:00-18:45 7:00-15:45 8:00-12:45
8900 Zalaegerszeg, Körmendi út 41.
8800 Nagykanizsa, Magyar út 166. 
info@magneticzalaegerszeg.hu
info@magnetickanizsa.hu
penzugy@magneticaruhazak.hu

Törzsvásárlói program ÁSZF

Biztonságtechnikai adatlapok listája